Horgolásmintáim


Milyenek a TiMicsoda horgolásmintái?


Célom, hogy könnyen érthető mintaleírásokkal segítsem sikerélményekhez a tőlem vásárlókat. A saját mintáimat PDF formátumban kapod meg tőlem, amely magába foglalja a meghorgolandó darab elkészítéséhez szükséges összes információt.

A nagy gonddal elkészített minták mindegyike kiterjed a szöveges leírások mellett, fényképes illusztrációkra és szükség szerint diagramos ábrára is. Ezzel garantálva a biztos sikert. Találsz még bennük egy „mesterfogások” című részt, melyben az apró trükkökre, a horgolást könnyítő, segítő „titkokra” derül fény. Tartalmaz még egy ajánlást is, melyben megmutatom, hogy más alapanyagok, kellékek felhasználásával milyen sokszínű, változatos végeredmény születhet egy-egy horgolásmintából. Világosan, könnyen érthetően megfogalmazva írtam meg őket, melyek között találsz rengeteg babaholmit, öltözék kiegészítőt, ékszert, lakásdekorációt.

 

Amikor egy TiMicsoda horgolás mintából horgolsz, akkor nem teszed ki magad:


... a kétségbeesés érzésének, hogy én ezt nem tudom elkészíteni, mert zavaros, érthetetlen a leírás!


... a bizonytalanság ézrésének, hogy az idegen nyelvű megfogalmazásnál elakadsz és nincs segítséged!


... a tanácstalanság érzésének, hogy a mintaleírás pontatlansága miatt nem olyan lett az elkészült darab, mint amire számítottál!


... és végül a bosszankodásnak, hogy a számodra nem megfelelő méretű darabra ad leírást a minta!


Megnézem a mintákat

Garancia


100%-os garancia a leírások érthetőségére. A kölcsönös bizalom nagyon fontos számomra. Én ezzel a garanciával ezt előlegezem meg részedre! Amennyiben a vásárlást követő 30 napban elakadnál a mintaolvasás során, a horgolásminta végén megadott elérhetőségek egyikén vedd fel velem a kapcsolatot. A probléma pontosítása után, választhatsz az ingyenes online problémamegoldás vagy a teljes pénz visszafizetési garancia között. További részletek az ASZF-ben.Milyen ingyenes minták vannak?

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!