Horgolt holmik


A TiMicsoda horgolt termékei neked készülnek, ha:


… te arra törekszel, hogy a ruhatárad minél több, limitált darabszámú, igényes darabot tartalmazzon, ne a tömeggyártott, „kínai” cuccokkal legyen tele roskadásig a szekrény.

… értékeled a prémium minőséget, tudod milyen DELUX termékekkel körbevenni magad, mert a tucatjával, bárhol kapható termékek nem neked szólnak.

… boldoggá tesz az, ha személyesen neked készített kiegészítőket és ruhadarabokat hordasz, a gyártósoron készült tömegáru helyett.

A horgolt holmik többféle színben és általában különböző méretekben is választhatóak. A TiMicsoda horgolt termékei prémium minőségét az alapanyag és a gondos kézimunka garantálja.5+1 érv, miért vásárolj tőlem:


MOSOLY GARANCIA

 

A kölcsönös bizalom nagyon fontos számomra. Én ezzel a garanciával ezt előlegezem meg a részedre! Amennyiben a vásárlást követő 90 napon belül bármi gond lenne a termékemmel, akkor az elérhetőségek egyikén vedd fel velem a kapcsolatot. A probléma pontosítása után, választhatsz a csere vagy a termék árának visszafizetése között. További részletek az ASZF-ben.„MEGGONDOLTAM MAGAM” GARANCIA


Amennyiben a vásárlást követő 30 napban úgy döntesz, mégsem kell neked a kész termékem, akkor azt indoklás nélkül visszaküldheted és visszafizetem a termék vételárát. Így semmit nem kockáztatsz. További részletek az ASZF-ben.

20.000 Ft feletti megrendelés esetén, ingyenes a házhoz szállítás az egész ország területén.


VIP és Törzsvásárlói kedvezmények járnak a visszatérő vásárlóimnak.
TiMicsoda: anyavállalkozás


Hazai kézművesként igyekszem értéket adni, teremteni, kreatív önmegvalósítóként.
Leveledre, kérdésedre átlagosan 24, de maximum 72 órán belül válaszolok. Elérhető vagyok számodra! Amennyiben Magyarországon vagy, kérhetsz tőlem visszahívást is. Így neked nem kerül egy filléredbe sem a konzultációnk.

A termékek egyediek, minden egyes darabot megrendelésre készítek. Számodra horgolom meg ezeket, a megrendelésed alapján, ezért nincs belőlük raktáron készletem. Megrendelésedet az áru ellenértékének beérkezésekor kezdem el meghorgolni.

Egyedi igényeidet (eltérő szín, eltérő méret) mindig a megrendelés előtt egyeztessük le e-mailben. Vedd figyelembe, hogy az egyedi igények árváltozást von (hat) nak maguk után. Ezt, az igényeid egyeztetése során pontosítjuk le.

A legtöbb horgolt holmi pontos horgolási mintaleírását megtalálod, a horgolási mintáim között. Ezekben részletes útmutatást kapsz az elkészítésükhöz.Megnézem milyen ékszerek vannak

A TiMicsoda horgolmányaival garantáltan a legjobb minőséget adod magadnak és a családodnak.


Fémallergiád vagy más bőrallergiád van?

Kizárólag allergénmentes, természetes alapanyagokat használok, a legtöbb ékszerem nem tartalmaz fémeket.

Jó lenne kitűnni a tömegből?
Saját stílusodnak megfelelő, az egyéniségedet kifejező TiMicsoda ékszerrel, emelkedj ki a középszerűségből. Ne légy szürke!

Ünnepek, vendégség, esküvő és te nem tudod, mivel ajándékozd meg őket?
Az újszülöttektől a nagyszülőkig, mindenkinek találsz testhez álló, személyes, lélekmelengető meglepetéseket.

Rövidek az éjszakák, mert kisbabádnak most bújnak ki a fogacskái?
Meggymag párnáim és fogzó nyakláncaim éppen ilyenkor nyújtanak segítséget Nektek.

Állandó rendetlenség, összevisszaság vesz körül?
Lakberendezési tárgyaimmal, a dekoratív és az okos tárolás egyszerre megoldható. Szettekben is gondolkodhatsz, a kisebbektől a giga tárolókig.

Nászajándékod szeretnéd, ha örök emlék lenne Tőled az ifjú párnak?
Kifejezetten erre az örömteli napra készült, máshol nem kapható, saját tervezésű emléktárgyakkal lepheted meg öket.

Te is a legjobb minőséget akarod adni gyermekednek? 
Babáknak és gyermekeknek való holmikat kizárólag 100% pamut fonalból készítek, mert ez nem allergizál, könnyen tisztíthatóak és bírják a strapát.

Megújítanád otthonod és a saját design is fontos?
Lakásdekorációs termékeimmel olyan különleges légkört teremthetsz, ahol igazán jól érzed magad.

Szükséged van valamire, ami ha kell: gyermekedet megnyugtatja, fájdalmát csillapítja, és bárhová magatokkal vihetitek? 
Szörny Szilveszter, Róka Róza és Bagoly Berni segít Neked ebben. A meggymag áldásos hatásaival kényeztetnek ezek a kedves figurák, amik hamar gyermeked legjobb barátaivá válnak.

A színvonal és minőség neked sem elhanyagolható?
Az összes munkafolyamatot én magam végzem. Mindeközben arra törekszem, hogy csak tökéletes darabok kerüljenek ki a kezeim közül.Megnézem a design és dekor holmikat

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!