Nyakba akasztható, boros pohár tartó

1 990Ft

Bolyhosodás mentes,100% Anti-Pilling, szuper rugalmas fonalból horgolom, ezért a standard boros pohártól eltérő méretű talpas pohárra is jó a tartó. (a kép a kereskedelmi forgalomban kapható, legnagyobb standard méretű pohárral készült)

 

Válaszd ki a neked tetsző színt!

 

A sétáló pohár borkóstoláshoz, kerti partikhoz elengedhetetlen. Különleges, személyes ajándéknak is kitűnő választás. Lepd meg kedvesed ezzel a nem mindennapi buli cuccal!


Kézzel óvatosan moshatod langyos vízben. Naptól védve, fektetve szárítsd, a kezelési utasítását a termékkel együtt megkapod. A horgolt boros pohár tartó pohár nélkül kapható, poharat nem adok hozzá.

Információk
  • Termékkód: 8401

  • Jelleg: Meghorgolt kész termék

  • Elkészítési idő: 7-10 nap

  • Méret: rugalmas

  • Tervező: TiMicsoda

A termékek egyediek, minden egyes darabot megrendelésre készítek. Számodra horgolom meg ezeket, a megrendelésed alapján, ezért nincs belőlük raktáron készletem. Megrendelésedet az áru ellenértékének beérkezésekor kezdem el meghorgolni.

Egyedi igényeidet (eltérő szín, eltérő méret) mindig a megrendelés után egy a rendelési számot tartalmazó e-mailben jelezd felém. Így egy egyeztető levelezésben tudjuk megbeszélni a részleteket. Vedd figyelembe, hogy az egyedi igények árváltozást von (hat) nak maguk után.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!